Verjaardag vieren

woensdag 24 juni 2020

Dinsdag 23 juni

Dinsdag 23 juni


De knutseltassen die jullie vandaag hebben meegekregen zijn de knutseltassen die jullie voor dit schooljaar hebben aangekocht, deze moet je zeker bewaren ! Volgend schooljaar zal hun nieuwe juf vragen deze mee te brengen om dan terug hun werkjes in te stoppen voor het volgende schooljaar.

De kindjes die nog maar pas gestart zijn kunnen deze volgend schooljaar aankopen voor 2,5 euro.
We starten de dag met een mooie kleurtekening voor op onze map met onze werkjes. Alles wordt meegegeven naar huis. Vrijdag geef ik de meegebrachte spullen van de kinderen van het thema piraatjes ook mee naar huis.
Kindjes die naar de opvang gaan in de avond vergeet deze spullen dan ook niet mee te nemen!










  


 Ondertussen spelen de kindjes in de verschillende hoekjes, Vince was helemaal weg met het piratenverhaal en speelde dit ook leuk na. 

Sofia kon niet genoeg krijgen van de foto's van de kindjes van onze klas en zat LETTERLIJK met haar neus tussen de boeken.


De jongens konden genieten van de auto's en de garages.


Nog enkele kleutertjes moesten nog hun bootje schilderen, soms waren de handjes wel wat meer dan de bootjes geschilderd, maar niets is onoverkomelijk! 



De piratenbootjes staan klaar om uit te varen en varen dan  de vakantie in .



Tussen onze hoekmomenten door trachten we toch te genieten van een beetje buitenlucht een vertoeven we zoveel als we kunnen in de schaduw.










Tot slot nog even in het boekje van Stanneuitgeverij de fontein prentenboek piraten in de straat 1533420 | ilovespeelgoed.nl




Alle kindjes en juf uitgeteld van de dag mochten we naar huis gaan.
Morgen genieten we van een dagje rust en bekomen we weer om donderdag weer vol energie naar school te komen. Tot overmorgen ! 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten