Verjaardag vieren

dinsdag 28 februari 2023

Maandag 27 febr :Inloopweek

 We starten de dag met ons verhaal vertellen over de vakantie, bij de één kom ik al meer te weten dan bij de andere😀

Odilon wist te vertellen dat hij een cadeautje heeft gekocht voor zijn mama, bij Hailey ging het vooral over Peppa Pig, bij Sem gingen mama en papa veel werken , maar wel heel veel! Toen ik vroeg “wat heb je gedaan in de vakantie, antwoorde hij “mama en papa veel werken” . De verhalen waren soms erg grappig. 

Echt grappige verhalen want géén enkel ervan bleek achteraf waar te zijn !! 👦

 We genoten van het spelen met verschillende materialen, de juf speelde overal eens mee. In de poppenhoek  kreeg ik een volledig buffet aan eten van Arina, Cyriel, Achiel en Hailey. 


  

  

  

Na de speeltijd gingen we het zonnetje buiten opzoeken in onze privé tuin.
 Het was er lekker vertoeven en de kleutertje wisten dit ook. Zij kregen de keuze uit buiten spelen of binnen. Geen enkel kleutertje koos voor binnen. Zij wisten het ook wel! Het was eén en al gegiechel in ons tuintje, blij om in het zonnetje te kunnen spelen en ook een beetje uit de wind. Ondertussen deed ik, de juf al een vroege lente schoonmaak van het tuinspeelgoed, zo konden de kindjes weer spelen met propere wippen en en andere materialen. 



 



 




 


 

 

 




 
 

 Net voor de middag deden we nog enkele bewegingsoefeningen met Biba en Loeba. 


 

 

 


 In de namiddag ging de tijd weer super snel voorbij,  voor we het wisten was het alweer tijd voor een koekje en een beetje water 💦.
Onze kleutertjes konden nu ook genieten van onze picknick bankjes die we geschonken gekregen hebben door de ouderraad “De steunwieltjes. 
 Lekker genieten in het zonnetje. 

 



 Voor we naar huis gaan vertelt de juf nog een verhaaltje uit het overboek van de dieren, sommige dieren veranderen ve pinguïn in een aap of van een konijn naar een poesje. De kindjes vond dit soms echt wel ee, gek beeld . 
 Tot morgen.. !




Geen opmerkingen:

Een reactie posten