Verjaardag vieren

zondag 5 juni 2022

Vrijdag 3 juni

 We zijn al benieuwd wat er in het volgende zakje van de aftelkalender vh waterbestendig zit. Onze kleutertjes komen samen met de kindjes van de eerste- Tweede kleuterklas. 

We hebben al de dolfijntje, een zeehond, een vis, en  nu .... een ... 







 De kindjes van juf Kelly en juf Ilse komen ook even binnenwippen met een leuk liedje en dansje doorheen de klas. De kleutertjes genieten vd gezelligheid in onze kleuterafdeling, wat een zotte dag weer! 

 Hierna ging de kindjes terug naar de klas, de eerste kleutertjes gingen aan de slag met het leren herkennen van vormen en kleuren. Ondertussen genieten de peutertjes nog even vh mooie weer en onze zandbak in ons tuintje.
 Ondertussen controleer ik de boekjes vd de kleutertjes om daarna een toezicht te kunnen doen tijdens de speeltijd.  Sommige brieven zijn in de heen en weer boekjes  blijven zitten, vergeet deze niet uit te halen en de brief te sparen zodat uw kleutertje de nodige spullen meeheeft op de schoolreis. ( brief schoolreis= sealife) 












 Terwijl de eerste kleutertjes vormen leren herkennen en de peutertjes buiten spelen komen zij elk om beurt  het inpakpapier voor hun papa bestempelen. We blijven verder knutselen aan een leuke geschenken voor onze allerliefste papa. 

 Tijdens de middag genieten sommige kindjes van een rustige dutje om daarna nog even de namiddag door te kunnen....


 In de namiddag nemen we onze panoramische foto van al de kindjes van onze school, een personeelsfoto, en al snel is de namiddag bijna voorbij. We eten nog een koekje en tot slot nog een verhaaltje over racen met de fiets of de brommer. 












Geen opmerkingen:

Een reactie posten